Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin Güven Tazeledi

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin Güven Tazeledi

Erdemli Ziraat Odası Genel Kurulu yapıldı. Mevcut oda başkanı Rasim Şahin’in hazırladığı liste gidilen seçimde Erdemli Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi.
Erdemli Belediyesi Kongre Merkezinde yapılan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Musa Demir’in yaptığı yaptığı genel kurulda, Rasim Şahin Güven tazeleleyerek delegelerin desteğini yeniden almış oldu.
Erdemli Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerine katılımlarından dolayı delegelere teşekkür eden Rasim Şahin, “Çok zor şartlar altında üretim yaparak, bütün olumsuzluklara karşın fedakarca ve ailecek çalışan ülke ekonomisine katkı sağlayan Erdemli çiftçisinin her zaman her konumda gece gündüz demeden haklarının savunmaya gayret gösterdik yine yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.