Erdemli Ziraat Odası > Haberler > EZO'DAN ÇİFTÇİLERE BİR İLK

EZO'DAN ÇİFTÇİLERE BİR İLK

Çiftçilere hukuki Danışmanlık Hizmeti

Erdemli Ziraat Odası tarafından Çiftçilere yönelik Tarımsal Konularda Zirai Hukuki Danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

Konu hakkında bilgi veren  Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN; Oda olarak Tarımsal Danışmanlık Hizmeti sunmaktayız, bunun yanında Çiftçilerimize yönelik Zirai Hukuksal Danışmanlık Hizmeti de sunmaya başladık Bu ilk olma niteliğinde bir hizmettir dedi. Odamız Hizmet Binasında Haftanın Çarşamba günleri saat 14:00-17:00 arası Odamız Avukatı tarafından danışmanlık hizmeti verilmeye başlanacaktır. Hukuki Danışmanlık Hizmetinden Faydalanmak isteyen üyelerimiz Odamıza gelerek bilgi alabilirler dedi.Başkan Şahin Çiftçilerimize yönelik hizmetlerin ve faaliyetlerin durmadan devam edeceğinin bilgisini de verdi.