Erdemli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Her Çocuk 1 Fidan

Her Çocuk 1 Fidan

Erdemli Ziraat Odasından Ağaçlandırma Seferberliği olarak bu yıl ‘’Her Çocuk 1 Fidan ‘’Slagonu İle Erdemli Pınarbaşı Şehit Polis Bayram Göde İlkokulu bahçesinde Ağaçlandırma seferberliğine katıldı.

      Konu hakkında bilgi veren EZO Başkanı Rasim ŞAHİN; Üç yıldır İlçemiz de bulunan okul bahçelerine Zeytin, Narenciye ve Harnup fidanı dikimi yapmaktayız. Burada amacımız Çocuklarımızın ağaç ve Doğa sevgisini ön plana çıkarmaktır. Okul Bahçelerine Çocuklarımızla beraber dikmiş olduğumuz Fidanlar okullarımızın eksikliklerini ve yardıma muhtaç çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacaktır.Bu amaçla Tarım bölgesi olan Erdemlimiz de yaşayan çocuklarımızda dikilen fidanların sulamasını çapalanmasını ve otunun alınmasını yaparak Tarımı öğreneceklerdir.Dedi

Etkinliğe Ev sahipliği yapan Okul Müdürü Ömer Barış EROĞLU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf AÇIKYÖRÜK ,Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN,Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet KAYA ,Ziraat Odası Pınarbaşı Delegesi İsmail KOYUNCU  Ve  Ziraat Odası Yönetim Kurulu  Üyeleri Katıldı.