Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Tarım Fuarına Erdemli Damga Vurdu

Tarım Fuarına Erdemli Damga Vurdu

Standımızı Büyükşehir Belediye başkanımız Burhannettin Kocamaz ziyaret etti

Standımızı Erdemli Kaymakamımız Avni Kula ziyaret etti

Standımızı Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu ziyaret etti

Fuara otobüslerle 2000 çiftçiyi götürdük

Standımız yoğun ilgi aldı

Bu yıl 13'üncüsü açılan  Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Erdemli Ziraat Odası (EZO) 2 bin çiftçiyle çıkarma yaptı. Tarım ürünleri, tarım makineleri, ambalajlama ve paketleme malzemelerinin sergilendiği fuarda Erdemli Ziraat Odası, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü ve özel sektör stant açtı. Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemlili çiftçilerin çok çalışkan olduklarına dikkat çekerek modern tekniklerle donatılan tarım sektörünü yakından takip etmelerinin önemini dile getirdi. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin de, fuarın modern tarım aletleri ve yeni gelişmelerin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi. Fuara 2 bin kişi ile çıkarma yaptıklarını belirten Şahin, "Amacımız gelişen teknolojilerden tüm çiftçilerimizin bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır. Fuarda sadece tarım makineleri bilgisi verilmiyor aynı zamanda çiftçilerimizin yeniliklerden daha fazla yararlanmaları için seminerler de verilmektedir" dedi.