Erdemli Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN ŞAHİN AFRİKALILARA ”HAK YEMEZ”SİSTEMİNİ ANLATTI.

BAŞKAN ŞAHİN AFRİKALILARA ”HAK YEMEZ”SİSTEMİNİ ANLATTI.

BAŞKAN ŞAHİN AFRİKALILARA ”HAK YEMEZ”SİSTEMİNİ ANLATTI
Erdemli Ziraat Odası ,Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ile Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü ve TİKA’nın organizesinde Türkiye’ye getirilen 13 Afrika ülkesinden 34 ormancıya tarımsal faaliyetler konusunda  Erdemli Ziraat Odası Başkanı (EZO) Sulama sisteminde ”Hak yemez” ile serada turfanda sebze ve meyve yetiştiriciliği ile tarla imarı konularında bilgi verdi.Erdemli Ziraa Odası ,Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ile Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü ve TİKA’nın organizesinde Türkiye’ye getirilen 13 Afrika ülkesinden 34 ormancıya tarımsal faaliyetler konusunda Erdemli Ziraat Odası Başkanı (EZO) Sulama sisteminde ”Hak yemez” ile serada turfanda sebze ve meyve yetiştiriciliği ile tarla imarı konularında bilgi verdi.
Şahin’in Üçtepe Mahallesinde konuk Burkinafaso, Cibuti, Çad, Eritre, Etiyopya, Gambiya, Gine, Mali, Moritanya, Nijer, Nijerya, Senegal, Sudan’dan gelen konuklara tarımsal faaliyetler hakkında bilgi aktardı.
Şahin, yabancı konuklara sadece arazide tarımsal gelişmeleri anlatmadı ardından Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda Nijerya Tarım Bakanı Ebu Bakar olmak üzere tüm misafirlere Erdemliyi tanıtan broşür dağıtımında bulundu, lyat gösterimi yaptı tanıtım filmi sundu. Nijerya Tarım Bakanı Ebu Bakar kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.