Erdemli Ziraat Odası > Haberler > KAYMAKAM'DAN ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

KAYMAKAM'DAN ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

KAYMAKAM’DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Ziraat odası Başkanı Rasim Şahin’e ve Ziraat Odası meclis üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Avni Kula’yı Ziraat Odası kapısında karşılayan Oda başkanı Rasim Şahin, İlçe Kaymakamı Avni Kula’ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Erdemli Kaymakamı Avni Kula; Erdemli çok verimli topraklara sahip bir ilçe. Ekmeğini taştan çıkaran çalışkan bir topluluk yapısı bulunmaktadır. Çiftçilerimizin temsilcisi olan Ziraat Odası’na nezaket ziyaretinde bulundum. Çiftçilerimizin yeni sezonda ürettikleri ürünler inşallah emeklerinin karşılığı olarak kendilerine döner. Ben buradan bütün çiftçilerimize bol kazançlı sezon diliyorum diyerek , Ziraat Odası Başkanı ve meclisine çalışmalarında başarılar diledi.

Erdemli Ziraat Odası Başkanı  Rasim Şahin ise; Erdemli’de en çok üyesi bulunan sivil toplum kuruluşu Ziraat Odasıdır. Odamıza 18 bin çiftçimiz üye kaydı yaptırmıştır. İlçemizde her türlü sebze ve meyve yetiştirmektedir. Çiftçilerimizin en büyük sorunu üretici ve tüketici arasındaki alım satım farkının çok olmasıdır. Çiftçi tarlada 2 TL. ye ürettiği bir ürün marketlerde 10 TL. ye kadar satılabiliyor. Bu büyük uçurumlar yetkililer tarafından göze alınıp bir düzenleme yapılmalıdır. Çiftçilerimiz karın tokluğuna dahi ürettiği ürünü satamazken tüketiciye 5 katı fazla fiyattan satılması bizleri çok üzüyor. Tarla-market arası bu fiyat farkının biran önce düzenlemelerle çözüm bulunması gerekiyor dedi.

Konuşmaların ardından Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin ve Meclis Başkan vekili Ahmet Çalışkaner İlçe Kaymakamı Avni Kula’ya limon figürlü biblo ve Erdemli tanıtım cd si hediye ettiler.