Erdemli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Erdemli Ziraat Odası > Haberler > İLÇEMİZDE YAPILAN KURUMLAR ARASI HALISAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

İLÇEMİZDE YAPILAN KURUMLAR ARASI HALISAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Futbol TURNUVASI

İlçemizde Geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar arası halı saha futbol turnuvası bu yıl Erdemli Belediyesi tarafınca 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlendi. İlçemizde bulunan 18 Kurum arasında yapılan halısaha futbol turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu.  26.05.2017 tarihinde sona eren Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara ödülleri verildi. En Centilmen takım Erdemli İş Bankası olurken, En centilmen sporcu Esnaflarımızdan Âdem KOŞAR oldu ve ödüle layık görüldüler.

Kurumlar arası Halı saha futbol turnuvasında 4.cü Erdemli Belediyesi, Üçüncülüğü ise Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü aldı. Final Maçı ise Erdemli Ziraat Odası ile Akdeniz Orta Okulu arasında oynandı ve maç sonunda Ziraat Odasını yenen Akdeniz Orta Okulu Turnuvanın Şampiyonu oldu. Erdemli Ziraat Odası Başkanlığı Turnuvayı 2.ncilikle tamamladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN, Yapılan organizasyonun İlçemizde bulunan kurumlar arasında kaynaşma, samimiyetin artmasına ve centilmenliğin ön plana çıkmasını amaçlaması bakımından önemli bir organizasyon olduğunu belirtti. Rasim Şahin, Ayrıca Turnuvayı düzenleyen Erdemli Belediyesine Tertip komitesine tüm takım ve sporculara kısacası emeği geçen herkese teşekkür etti.