Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü ile Erdemli Ziraat Odası arasında AR-GE ve tarımsal eğitim alanlarında İşbirliği sözleşmesi imzalandı.

Erdemli Ziraat Odası Meclisi aylık Olağan Toplantısına  İstiklal Marşımızın Kabulünün 100.yılı Münasebetiyle Meclis Başkanı Ziraat Mühendisi Aşkın Şahin başkanlığında, İstiklal Marşının okunması ve dua ile başladı.Toplantıya Alata Araştırma Enstitü Müdürü Cengiz TÜRKAY’da katıldı.Toplantıda  Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin Odamız Üyesi Çiftçilerin Ürettikleri (Kivi,Muz,Narenciye vb.) ürünlerin Bakımı Yetiştirilmesi ,Budanması, Gübrelenmesi,Çeşitliliğin arttırılması Konularında yapılacak olan EĞİTİM Proğramının Çiftçilerimize yararlı olacağını ifade etti. Alata Araştırma Enstitü Müdürü Cengiz TÜRKAY’da yaptığı konuşmada Sahada siz değerli Meclis Üyelerinin talepleri doğrultusunda yapılacak olan Çiftçi Eğitim Proğramının Başarıya ulaşacağını,yapacak olduğumuz projelerle Çiftçilere daha görsel ,daha yararlı olacağını belirtti.Konuşma ve görüş alışverişi sonrasında  Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Cengiz TÜRKAY ile Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN AR-GE ve tarımsal eğitim alanlarında İşbirliği sözleşmesini  imzalandı.