Erdemli Ziraat Odası > Haberler > ERDEMLİ ZİRAAT ODASI VE ALATA ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇİFTÇİLERE EĞİTİM VERİLDİ.

Alata Araştırma Enstitü Müdürlüğü İle Erdemli Ziraat Odası Başkanlığı Arasında Yapılan  Protokol Çerçevesinde 35 Çiftçiye  Narenciyede Gübreleme Sulama Ve Toprak Tahlili Konularında Eğitim Verdirildi. Yapılan Eğitimi Alata Araştırma Müdürlüğü Laboratuar Şefi Yüksek Ziraat Mühendisi Rasim Aslan Verdi. Konu hakkında bilgi veren Oda Başkanı Rasim ŞAHİN İlçemizde yetiştirilen Narenciye Ürünlerinde Toprak tahlili yapılarak Gübrelemenin uygulanması gerektiğini,bunun neticesinde daha az gübre maliyetinin olacağı,kaliteli ürün yetiştirileceğini belirti.