Erdemli Ziraat Odası > Haberler > ERDEMLİ ZİRAAT ODASI YÖNETİM VE MECLİSİNE ALATA ARAŞTIRMA MÜDÜRLÜĞÜNDE BRİFİNG VERİLDİ

Erdemli Ziraat Odası Yönetim ve Meclis Kurulu üyeleri Alata Araştırma Müdürlüğünü ziyaret etti.Ziyarette Ziraat Odası Yöneticilerine Alata Araştırma Müdürü Cengiz TÜRKAY ve Ziraat Mühendisleri tarafından  faaliyetleri hakkında brifing verildi.Toplantının sonunda Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN Çiftçilerimizin Alata Araştırma Müdürlüğünden beklentilerini dile getirdi.Pandemi sebebiyle ertelenen eğitim çalışmalarının Yapılması,Toprak tahlil konuları,sebze ve Narenciyede hastalık ve Zararlılar  konularında görüş alışverişi yapılmıştır.Oda Başkanı Rasim Şahin Alata Araştırma Enstitüsü Müdürü Cengiz TÜRKAY’a Erdemli Çiftçileri adına ilgi ve alakalarından dolayı  dolayı teşekkür ettiğini söyledi.