Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Erdemli Ziraat Odasından Çiftçilerimize Bir Yenilik Daha

Erdemli Ziraat Odasından Çiftçilerimize Bir Yenilik Daha

Alımı yapılan bu Gübre dağıtma makinesi ve traktör kepçesinin Çiftçilerimizin işini kolaylaştırıp İşgücü masrafını asgariye ye indirecektir.dedi

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN Konu hakkında şunları söyledi.

Tarla Bitkisi yetiştiriciliği yapan Çiftçilerimizden gelen yoğun istek neticesinde Odamız başkanlığınca 6 Tonluk katı gübre dağıtma makinesi ve Traktörümüze yükleme için kepçe aldık. Özellikle yayla sebze yetiştiriciliği yapan çiftçilerimiz gübre dağıtımında sıkıntıya düşüyorlardı. Biz de bu sıkıntıyı gördük ve Oda  Meclisimizin de teveccühü ile Çiftçilerimize yönelik bu hizmetin yapılmasına karar verdik.

Alımı yapılan bu Gübre dağıtma makinesi ve traktör kepçesinin Çiftçilerimizin işini kolaylaştırıp  İşgücü  masrafını asgariye ye indirecektir.dedi

Yapılan bu hizmetin tüm çiftçilerimize Hayırlı olması dileğiyle ürününüz bol kazancınız bereketli olsun.dedi.