Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Erdemli’de Fırtına Seraları Yıktı Geçti

Erdemli’de Fırtına Seraları Yıktı Geçti

12.03.2021 tarihinde sabaha karşı İlçemize bağlı Kocahasanlı, Limonlu,Üçtepe, Çiriş, Gücüş, Kayacı, Hüsametli,Aslanlı,Güzeloluk,Veyselli,Yeniyurt,Karaahmetli,Güneyli ve Akpınar Mahallelerinde meydana gelen Fırtınada Birçok çiftçimizin Seraları yıkılmış Bazı Çiftçilerimizin sera Naylonlarını atmıştır. Evlerin Çatılarını da uçurmuştur. İlçe Tarım Müdürlüğü Hasar Tespit Çalışmalarını başlatmıştır. Afet haberinden sonra Ziraat Odası Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri Hasar gören Çiftçilerimize Geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Serası Yıkılan Çiftçilerimize Seralarını yapmaları için Odamız Başkanlığınca Çimento ve Kum Yardımında bulunulmuş. Mevlam böyle afetleri bir daha Çiftçilerimize yaşatmasın Allah yar ve Yardımcımız Olsun.