Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Ziraat Odası’na Taş Kırma Makinesi Hibe Etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Toroslar İlçesi Dalak deresi Mahallesinde düzenlenen Törenle Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER Tarafından Çiftçilerimizin hizmeti için Taş Kırma Makinesi oda  Başkanı Rasim ŞAHİN’e teslim edildi.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçilerin ‘’Önemini  Dünya iki olayda anladı ‘’dedi.Birinci Pandemi döneminde  İkincisi  Rusya Ukrayna savaşında bu sebeple elimizden geldiğince Çiftçileri desteklemeye devam edeceğiz  onlarda üretmeye devam edecek dedi.Ziraat Odası Rasim ŞAHİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER’e Erdemli çiftçiler adına teşekkür etti.