Erdemli Ziraat Odası > Haberler > TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ KAPSAMINDA ARAZİ VE SERA KONTROLLERİMİZ

Odamız başkanlığınca hizmet vermiş olduğumuz tarımsal yayım ,danışmanlık hizmetleri kapsamında tarım danışmanlarımız ve Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce görevlendirilen ziraat mühendisleriyle Koyuncu ve Alata mahallerimizde hastalık ve zararlı kontrollerimizi gerçekleştirdik. İlçemizde sahil kesimde üretim yapılan örtü altı yetiştiriliciği (domates,salatalık vb.) bugünler itibari ile sezonu bitmiştir.Çiftçilerimize yeni üretim sezonu başlangıcı olan eylül-ekim aylarına kadar toprak işleme,gübreleme,dezenfektan tavsiyelerinde bulunuldu. Çiftçilerimize bereketli ve bol kazançlı sezonlar dileriz.