Erdemli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Erdemli Ziraat Odası > Haberler > Zirai Zararlılara Karşı Sıkı Denetim

Zirai Zararlılara Karşı Sıkı Denetim

ERDEMLİ ZİRAAT ODASI VE ALATA ARAŞTIRMA MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK GEZİ KAPSAMINDA FATİH,KARGICAK,ALATA,TABİYE,ÇİRİŞ VE KAYACI MAHALLELERİNDE BİLGİLENDİRME GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Arazi incelemesine Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı Dr.Mustafa ÜNLÜ,Laboratuvar Şefi Zir.Müh.Rasim ARSLAN,Bitki Koruma Bölümünden Ziraat Yüksek Müh.Serhat KARA İle Erdemli Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Müh.Aydın ÇİFTÇİ ,Tarım Danışmanı Ziraat Müh.Ali TUNÇ Ve  Ziraat Odası Stajyer Öğrenciler katıldı.

Konu hakkında bilgi veren Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN Yapılan arazi gezilerinde Çiftçilerimizin yetiştirdiği Limon da hastalık ve zararlılar, besleme konularında Çiftçilerimize ziraat Mühendisleri tarafından bilgiler verildi. Çiriş ve Kayacı Mahallelerinde bin bir emekle serada yetiştirilen Domatesler Kalite bakımından bir numaradır. Yapılan gezide Çiftçilerimizle görüş alışverişi yapılmıştır. Domateslerin HASTALIK VE ZARARLILARI kontrol edildilmiştir. Sahada emeği geçen Çiftçilerimize yardımcı olan Alata Araştırma Enstitü Müdürlüğü’ne Katkılarından dolayı şahsım ve Çiftçilerim adına teşekkür ediyorum.Çiftçilerimize de Bol kazançlar diliyorum dedi.